Bubuk Arang Diaktipkeun

  • Activated Carbon Tooth Powder

    Bubuk Huntu Karbon Diaktipkeun

    Bubuk pemutihan huntu areng aktip mangrupikeun alternatif organik pikeun kaséhatan lisan anjeun. Urang taliti milih 100% bahan alami pikeun aman whiten jeung ngaropéa huntu, nguatkeun enamel, detoxify, tetep napas seger, jeung teu risiko sagala bahan kimia ngabahayakeun atawa aditif.

  • Turmeric Tooth Powder

    Bubuk Waos Kunyit

    Kunyit Waos Bubuk.Kunyit mangrupakeun ubar herbal tradisional Cina. Mibanda penampilan sarupa jahé.Kunyit boga anti radang,antioksidan,anti baktéri, antiviral, sipat anti jamur sarta bisa nyegah sarta ngubaran radang ginkgo.
    Bubuk herbal ieu ditambahkeun kana bubuk pemutihan huntu urang, ku kituna pamaké urang bisa meunang kaséhatan lisan hadé salila perlakuan whitening huntu.