CP pangalusna / HP 0-44% Huntu Whitening gél Bulksale

Katerangan pondok:

Aya Gél Pemutihan Gigi Anu Pangsaéna Pikeun Ngabantosan Anjeun Ngaleungitkeun Gigi Bernoda Sareng Konéng.ngagunakeun Gél Pemutihan Gigi Pangalusna Anu Aya Hidrogen Peroksida atanapi Carbamide Peroksida,natrium Klorida. Biasana lamun datang ka gél pemutihan huntu pangalusna Anjeun meureun peryogi baki pemutihan huntu pikeun ngagunakeun éta.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Taroskeun ka dokter gigi anjeun sateuacan ngamimitian nganggo gél pemutihan huntu pangsaéna pikeun pemutihan. Anjeunna tiasa ngadamel baki custom ka ft kontur tina sungut jeung
ngajelaskeun kumaha carana ngagunakeun gél nu bener. Atawa anjeun bisa maca instruksi manual. Lamun dipaké dina leyuran basis cai, carbamide péroxida decomposes
jadi hidrogén péroxida, nu mangrupakeun komponén whitening aktip.
Larapkeun pangalusna huntu whitening gél ka baki. Sikat huntu saméméh nerapkeun. Anjeun ngan perlu ngagem baki pikeun sababaraha jam beurang atawa di
peuting. Dokter gigi Anjeun bisa nyarankeun ngagunakeun baki lisan salila kira dua minggu pikeun meunangkeun huntu whiter. Gently ngusap résidu tina huntu atawa gusi jeung a
lawon, ramo bersih atawa sikat huntu lemes, teras bilas sungut vigorously.
Ngagunakeun gél whitening pangalusna mangrupa cara hébat sangkan seuri anjeun kasampak caang, sabab sabenerna ngarobah warna huntu anjeun ku pemutihan. Di
Pikeun ngajaga seuri leuwih bodas, floss odol unggal poé, kayaning odol areng awi, dua kali sapoé. Dina hidayah, Anjeun bisa make
pangalusna huntu whitening gél mun aman tur éféktif seuri di imah. Ucapkeun pamit ka noda kopi jeung huntu yellowing, halo ka seuri revitalized!

235 (4)

spésifikasi:

HR-TWG15 HTeeth whitening syringe gél
spésifikasi Ukuran béda 3ml 5ml. 10 ml
kakuatan Whitening gél: 0 1-35% HP 0 1-44% CP Non-péroxida gél. Gél PAP, Carbamide / Hidrogen / Non péroxida
2 Jarum suntik dina 3/5/10ml
3 Custom-dijieun huntu whitening krt pikeun gél
3 Label pribadi
Inpormasi gél pemutihan huntu pikeun rujukan anjeun Ngaran Huntu whitening gél
Volume: 3/5/10ml
Warna: TransparentBlue / Héjo / Whrte putter sadia
Whitening Solusi Tipe: Carbamide / Hidrogen / Non péroxida gél Warna Jelas
Service Paket
Sidik sutra
Tempelkeun labél pnvate (tulis ngaran merek & logo anjeun sorangan)
Sampel MOQ Sampel Gratis s Sadia
Pitunjuk Whrtening gél per perlakuan
Cabut tutup jarum suntik. nahan pikeun neundeun jeung pamakéan engké
Larapkeun saeutik saeutik (kira-kira ukuran headfof gél kana unggal tayangan huntu di sisi luhur jeung handap baki sungut anjeun.
Anjeun kedah nganggo kira-kira 1/2 ml gél pikeun saban gigir jumlahna 1ml per perlakuan
parentah Taliti selapkeun baki anu ayeuna dieusian kana sungut anjeun sarta gently bili handap nepi ka huntu anjeun immersed dina gél.
The Teeth Whitening Gd mangrupikeun formulasi kelas profésional, janten anjeun kedah langsung ngaraosan sensasi tingling atanapi bubbling dina permukaan huntu anjeun.
Ieu leres pisan normal sareng masihan anjeun terang yén rumusna ngalaksanakeun tugasna
Anjeun kedah nyangka ngarasakeun sensasi tingling ieu pikeun bagian signifikan tina perlakuan Anjeun.
Awas Pikeun pamakéan kosmetik wungkul. Ulah ngelek. Hindarkeun kontak sareng panon Simpen dina t>renda tiis jauh tina jangkauan barudak Sensitipitas huntu samentawis tiasa lumangsung.
235 (2)

Huntu diwangun ku enamel luar anu dialirkeun ku dentin anu langkung lembut teras saraf batin. Gizi (jeung noda) nembus kana huntu ngaliwatan pori. Huntu boga pori-pori kawas kulit. Kana waktu, noda tina dahareun, inuman, bako jeung ubar ngabalukarkeun yellowing alam. Kantun scrubbing huntu moal nyabut
noda set jero. Rumus gél pemutihan huntu pangalusna gently lifis noda tina pori ku soaking eta dina huntu. Penetrasi anu leres tina enamel permukaan lumangsung saatos 40 menit. Baki khusus anjeun ngajamin yén gél aya hubunganana sareng unggal sudut unggal huntu.
The pangalusna huntu whitening gél jas pikeun: discoloration huntu ekstrinsik (kapangaruhan ku kopi, bako, saos, te.food, jsb) discoloration huntu intrinsik (egmild fluorosis atawa staining ubar husus) genetik huntu konéng ngabalukarkeun séjén tina discoloration huntu Sadaya jalma anu hayang. seuri bodas & caang

235 (1)
235 (3)

Kami mangrupikeun produsén pemutihan huntu produk pemutihan huntu, nyayogikeun labél pribadi produk pemutihan huntu
ngahasilkeun strips pemutihan huntu, gél pemutihan huntu, pulpén pemutihan huntu, bubuk pemutihan huntu areng aktip, pemutihan huntu
whitening kit kayaning
dokter gigi profésional ngagunakeun rupa-rupa kit pemutihan huntu kantor atawa di imah kit pemutihan huntu,
sarta tangtu huntu whitening mesin.
Upami anjeun peryogi langkung seueur produk, mangga klik langkung seueur produk pemutihan huntu borongan.
kami ngadukung bubuk pemutihan gigi arang labél pribadi, pemutihan huntu labél pribadi, kit pemutihan huntu labél pribadi
jeung saterusna, Jadi urang ngalakukeun borongan whitening huntu.

235 (5)
235 (6)

  • saméméhna:
  • Teras: