Taros Kami

Nanchang Bodas Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Wangunan NO.1 , NO.2 , NO.5 ,Gongxing High Tech Industrial Park, No.666, Yaohu West 5th Jalan, High Tech District, Nanchang Kota Jiangxi Provice, 330072, Cina

Telepon

15870893799

0791-8639-9656

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami