FAQs

FAQs

Patarosan anu sering ditaroskeun

Sabaraha Harga Anjeun?

Harga Kami Bisa Robah Gumantung kana Pasokan Sareng Faktor Pasar Sejenna. Kami Bakal Ngirimkeun Daptar Harga Anu Diropéa Saatos Perusahaan Anjeun Ngahubungi Kami Kanggo Inpormasi Salajengna.

Naha Anjeun tiasa Nyadiakeun Dokuméntasi anu Relevan?

Leres, Urang Bisa Nyadiakeun Kalolobaan Dokuméntasi Kaasup Sertipikat Analisis / Conformance; Asuransi; Asal, Sareng Dokumén Ékspor Anu Dibutuhkeun.

Naon Jenis Métode Pembayaran Anu Anjeun Tampa?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi Paypal:
30% deposit sateuacanna, 70% kasaimbangan ngalawan salinan B / l.

Naha Anjeun Ngajamin Pangiriman Produk Aman Sareng Aman?

Leres, Urang Sok Anggo Kemasan Ékspor Kualitas Luhur. Kami Ogé Nganggo Bungkusan Bahaya Khusus Pikeun Barang Bahaya Sareng Pengirim Panyimpen Tiis Divalidasi Pikeun Barang Sénsitip Suhu. Pembungkusan Spésialis Sareng Sarat Pembungkusan Non-standar Bisa Dibayar Biaya Tambahan.

Kumaha Ngeunaan Biaya Pengiriman?

Ongkos Pangiriman Gumantung kana Cara Anjeun Pilih Pikeun Meunangkeun Barang. Express Biasana Cara Paling Gancang Tapi ogé Paling Mahal. Ku Seafreight Nyaeta Solusi Pangalusna Pikeun Jumlah badag. Persis Tarif Angkutan Urang Ngan Bisa Méré Anjeun Lamun Urang Nyaho Rincian Jumlah, Beurat Jeung Cara. Mangga Taros Kami Pikeun Inpo Salajengna.