Produk Tunggal gél

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

renda Asal: Jiangxi, Cina
Ngaran Brand: SMILEKIT
Tipe: Pemutihan huntu
Ngaran barang: Gél pemutihan huntu
Sertipikat: CE & CPSR
bahan: 0,1-35% hp / 0,1-44% cp / Gél non-péroxida
rasa: Rasa mint Atawa ngaropéa
jasa: OEM / Eceran / Grosir
beurat: 10g / OEM
Paké tempat: Paké Imah / Paké Travel
waktos Treat: 10 Menit / 30 Menit
1 (3)

Perkenalan atribut produk:

Konsentrasi gél: persen ustomized, 0.1% -35% HP, 0.1% -44% CP, Non péroxida
Volume jarum suntik: 1.2ml-7.2g 3ml-9.6g 5ml-10.6g 10ml-21g/OEM
Warna Pushrod: Transparan, biru, bodas, pink, héjo / OEM
Bentuk Pushrod: Babak push rod, Cross push rod
Tip jarum suntik: Cap panjang / cap pondok (push gél leuwih akurat, nyimpen gél)
Keunggulan Gel: Nol Gelembung, stabil sarta efisiensi, whitening gancang
Warna Pushrod: Bulao / héjo / mutiara bodas / jelas / OEM
Bahan: Dahareun kelas PP bahan jarum suntik laras jeung pushrod, silicone karét silika gél colokan
Sertipikat: CE, CPSR, MSDS
1 (1)

Bahan anu aman sareng dipercaya:

Anjeun tiasa milih asam phthalimide peroxyhexanoic (PAP) salaku éféktif
Komposisi nanocomposite polimér jeung gél non-hidrogén péroxida.
Ku ngabandingkeun bahan whitening anyar jeung hidrogén péroxida
(HP, bahan pemutihan tradisional), pangaruh pemutihan polimér
Gél nanokomposit anu ngandung 12% PAP sami sareng gél anu ngandung 8% HP.
Anu langkung penting, tétéla yén gél pemutihan huntu PAP pohara efektif.
Leuwih aman tur leuwih dipercaya ti produk basis HP.

1 (2)

Parentah Pamakéan::

1. Larapkeun huntu whitening gél merata dina huntu anjeun (ketebalan kurang leuwih 1mm).
2. Daya lampu LED ku iPhone, telepon Android atawa alat USB séjén.
3. Pasang mouthpiece kana sungut anjeun sarta ngegel pageuh.
4. Candak kaluar Lampu sanggeus 16 menit. Bilas huntu anjeun ku cai haneut.
5. Cuci mouthpiece ku cai sanggeus dipaké.

1 (4)

Awas:

1. Teu cocog pikeun caps, crowns, veneers atanapi dentures.

2. Teu cocog pikeun discoloration huntu disababkeun ku lesion atawa ubar.

3. Teu cocog pikeun huntu kainféksi jeung decayed huntu.

4. Teu cocog pikeun enamel cacad, exerted dentin jeung huntu ruksak.

5. Teu cocog pikeun barudak di handapeun 18 taun heubeul jeung ibu hamil.


  • saméméhna:
  • Teras: