Gél Syinge Kit

  • Gel Syringes Kits Three sets of gel black and white hard box sets

    Gél Jarum Suntik Kit Tilu sét gél hideung bodas set kotak teuas

    renda Asal: Jiangxi, Cina Ngaran Brand: SMILEKIT Tipe: Huntu Whitening Ngaran Item: Huntu Whitening gél bijil: CE & CPSR Bahan: 0.1-35% hp / 0.1-44% cp / Non-péroxida gél rasa: mint rasa Atawa ngaropéa Service: OEM / Eceran / Beurat Grosir: 10g / OEM Tempat Pamakéan: Paké Imah / Travel Paké Treatime: 10 Menit / 30 Menit Konsentrasi gél: ustomized persen, 0.1% -35% HP, 0.1% -44% CP, Non péroxida Jilid jarum suntik: 1.2ml-7.2g 3ml-9.6g 5ml-10.6g 10ml-21g/OE...
  • Mini Teeth Whitening LED Light Private Label

    Mini Huntu Whitening LED Lampu wasta Label

    Led Light Huntu Whitening dumasar kana Hg-inténsitas Blue Light, nu acelerates The Ativation Hidrogén péroxida Ngaliwatan Nano-partikel Jeung Photolysis Cateistis. Ngarangsang Dekomposisi Gancang Atom Oksigén Bébas Sinl-ine, Sareng Nimbulkeun Agen Pemutihan Pikeun Deposit Réaksi Rédoks Dina Huntu Sareng Permukaan Jero Pikeun Ngahontal Pangaruh Pemutihan.

  • Wholesale Hydrogen Peroxide Teeth Whitening Gel Used By Dentists

    Grosir hidrogén péroxida huntu Whitening gél dipaké ku dokter gigi

    Dentist Hydrogén Peroxide Teeth Whitening Gél Mangrupakeun Agén Pemutihan Anu Teu Kudu Dicampur Manual, Ngahindarkeun Runtah Jeung Campuran Teu Rata Alatan Estimasi Teu akurat, Jeung Pangaruh Whitening Leuwih Luar Biasa Kusabab Masalah Sealing. Dokter Gigi Hidrogen Péroksida Gél Pemutihan Gigi Merenah Sareng Gampang Nyimpen Gél Pemutihan Gigi Di Salon atanapi Klinik Pemutihan.