Alami Huntu Whitening Pen KIT

Katerangan pondok:

Pena Pemutihan Gigi Alami-Teu aya Konsentrasi Tinggi Gel Pemutihan Gigi Pikeun Ngabodaskeun Huntu Gancang, Tapi Bisa Dipaké Salaku Pena Pemutihan Gigi Profesional Pikeun Ngajaga Waos Saatos Pemutihan Gigi Profesional, Kusabab Henteu Ngarangsang Gusi sareng Bisa Ngajaga Huntu. Pangaruh Whitening. Aill Produk Dina Website Rojongan Teeth Whitening Grosir Jeung Swasta Labeling, Wilujeng sumping Pikeun Panalungtikan Jeung Urutan.


Rincian produk

Tag produk

Naha urang sadayana resep kalam pemutihan huntu alami?

Arang bubuk pemutihan huntu dipikacinta ku loba jalma sabab vegetarian jeung ramah lingkungan, sarta leuwih importantly, éta bisa whiten huntu urang. Loba jalma resep bubuk areng mun whiten huntu maranéhanana. Tapi bakal aya loba inconveniences nalika bubuk areng whitens huntu, sabab struktur powdery, jadi lamun teu nengetan eta, anjeun bakal paburencay loba tempat, dity meja combing kami, sarta anjeun kudu lembab-bukti. Sanajan kitu, ayeuna kalam pemutihan huntu alam urang ngagunakeun bubuk areng salaku bahan baku, jadi manehna boga kaunggulan duanana dental whitening kalam jeung bubuk areng, nu duanana alam jeung organic.Natural huntu whitening kalam dijieunna tina batok kalapa bubuk areng. bubuk areng batok kalapa bisa ningali loba ulasan positif huntu whitening., naha éta téh sosial atawa balanja platform.Use huntu whitening kalam dua kali sapopoé, preferably sanggeus konsumsi staining pangan atawa inuman. Alternatipna, anjeun tiasa nganggo pulpén langsung saatos nyikat sareng flossing dua kali sadinten.

1

pemutihan huntu alami kalam pemutihan huntu instan?

kalam pemutihan huntu alami sacara efektif tiasa ngamutihkeun huntu, sareng dina tahap panggunaan, teras ngajaga pangaruh pemutihan huntu, ngandung bubuk karbon komposisi batok kalapa, tiasa ngahindarkeun alergi pemutihan kimiawi kana huntu. Tangtosna, produk pemutihan huntu ieu ogé tiasa dianggo samentawis salaku cet pemutihan huntu samentawis.

6

Naon spésifikasi sareng jasa khusus anu disayogikeun ku pemutihan huntu alami?

labél swasta bisa dicitak dina produk jeung bungkusan luar Rojongan pikeun kustomisasi warna béda Ngarojong 2ML na 4ML dosis pemutihan huntu harga borongan Dupi aya spasi pasar pikeun produk pemutihan huntu mirah? Kalam pemutihan huntu alami pikeun jalma-jalma di pasar anu henteu tiasa nganggo pulpén pemutihan huntu kusabab bahan pemutihan kimiawi, ngabeledug dina jurang di pasar. Éta pisan poténsial huntu whitening gél kalam, nu bisa ogé disebut huntu whitening sikat kalam.

2

Aya seueur pulpén pemutihan huntu di pasar, anu disebut pensil pemutihan huntu, pemutihan huntu, panggunaan anu sami sareng pemutihan huntu?

Kaseueuran produk di pasar mangrupikeun bungkusan luar anu sami, sadayana pamakean anu sami
Lengkah 1 Pulas dasar pulpén saarah jarum jam sababaraha péngkolan nepi ka anjeun ningali dab leutik gél disimpen dina tip scrubber.
Lengkah 2 Seuri lebar, beresih jeung garing huntu, ngajaga biwir jauh ti huntu.
Lengkah 3 Gosok gél ieu kana beungeut huntu anjeun salila 30 detik. Gél bakal diaktipkeun nalika kontak sareng huntu anjeun, sareng anjeun bakal ningali busa gél rada, anu hartosna éta aktip ngabubarkeun noda organik sareng ngabodaskeun struktur huntu anu diwarnaan ku noda. Tetep gél dina huntu pikeun 10 menit lajeng bilas sungut anjeun.
Lengkah 4 Ulah bilas ujung pulpen. Ngabersihan sésa gél dina tip. Anggo pulpén salajengna.

3

Parentah pikeun pamakéan

Kami produsén whitening huntu do borongan whitening huntu jeung labél swasta.

ngahasilkeun strip pemutihan huntu, gél pemutihan huntu, pulpén pemutihan huntu, bubuk pemutihan huntu arang,

dokter gigi profésional ngagunakeun rupa-rupa kit pemutihan huntu kantor atawa di imah kit pemutihan huntu,

sarta tangtu huntu whitening mesin.

Upami anjeun peryogi langkung seueur produk, mangga klik langkung seueur produk pemutihan huntu borongan.

Sadaya produk pemutihan huntu tiasa ngalakukeun labél swasta pemutihan huntu sareng kéngingkeun harga grosir pemutihan huntu

Hot Tags: kalam pemutihan huntu alam, suppliers, pabrik, borongan, harga, labél swasta

4
5

  • saméméhna:
  • Teras: