SmileKit Hapus huntu Whitening strips

Katerangan pondok:

Huntu whitening strips labél swasta méré Anjeun nyaman di imah pangalaman whitening huntu, ngagunakeun enamel-aman huntu whitening bahan dokter gigi make, pamutahiran 4-8 sahadé pituduh finally.Teeth whitening strips labél swasta OEM nyaeta avalible sarta bakal ngajadikeun anjeun satisified.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: SMILEKIT
Ngaran Produk: Wasta Huntu Whitening strips
rasa: rasa mint / ngaropéa
kecap konci: strip pemutihan huntu, strips huntu
Pamakéan: Imah poean
jasa: OEM ODM Label wasta
Aplikasi: Waos Kopi, Waos Bako, Waos Coklat
1 Box Ngawengku: 7 Kantong / 14 Kantong. 14 Kantong / 28 Kantong. Disesuaikeun
warna: Transparan
Waktos pangiriman: 3-7 poé
bahan: Non péroxida / 6% hp.Customized

Sarerea hayang seuri juta-dollar sarta unggal taun kaluar kalawan rupa-rupa beuki loba produk basajan tur merenah pikeun whitening huntu. Stiker pemutihan huntu mangrupikeun salah sahiji produk anu paling ngajangjikeun sareng nguntungkeun pisan di pasar. Dibandingkeun sareng perawatan pemutihan huntu laser di kantor, ieu mangrupikeun pilihan anu langkung mirah, éta leres-leres biaya. Sajaba ti éta, némpelkeun whitening huntu téh merenah ngagunakeun, sanajan maké éta moal mangaruhan anjeun ngalakukeun hal séjén.

1 (3)

Émbaran produk

Ngaran barang Huntu Whitening Strips
Ni’mat Mint / OEM
Warna OEM / Bulao
Jilid 40g
Palayanan OEM sayogi. kotak sareng buku manual pangguna sadayana tiasa disaluyukeun
Sertipikat CE GMP MSDS
Métode Pangiriman DHL, EMS, Fedex, TNT, Ku hawa, Ku laut
Waktos pangiriman 1-3 dinten kanggo pesenan alit, 12-20 dinten kanggo pesenan OEM
1 (5)

Sababaraha tip gunana pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna:

1. Ulah ngaroko, atawa vape, bari strips diterapkeun.

2. Coba teu nginum kopi, teh, anggur atawa inuman carbonated.

3. Kami ngarékoméndasikeun yén konsumén nganggo strips whitening pikeun leuwih ti 30 menit.

4. Dianjurkeun yén sikat huntu sanggeus ngagunakeun whitening strips guna miceun résidu nanaon.

1 (3)

Pilih Pemutihan Gigi Pangalusna:

· Ngahapus noda deeply embedded nembongkeun
· Meunangkeun huntu visibly whiter dina 14 poé.
· Janten langkung percaya diri kalayan seuri anu langkung bodas.
· Nyegah pembentukan noda anyar
· Whiter huntu tanpa ngabalukarkeun nanaon
· Rata-rata kabuktian klinis tina 3 nuansa

 

 
nembongan.
sensitipitas.
whiter dina 14 poé.

1 (2)

Kalapa Karbon Diaktipkeun, Minyak Kalapa, Pepermin, Polyvinylpyrrolidone.

1 (1)

Fitur

1. Gampang cimata
2. gaya affixing kuat
3. Pangaruh Whitening téh alus
4. Taya gél pabalatak
5. résidu gél minimal, gampang pikeun ngabersihan sanggeus pamakéan huntu whitening strips labél swasta nyadiakeun hidrogén péroxida atawa bahan non-péroxida sapanjang strips whitening sarta boga kauntungan ditambahkeun ngadalikeun piagam jeung freshening napas. Hal ieu dirumuskeun husus pikeun nyadiakeun nyaman jeung aman whitening huntu jeung gusi sénsitip.

1 (6)

  • saméméhna:
  • Teras: