Ngabandingkeun kaunggulan jeung kalemahan némpelkeun huntu whitening, whitening lampu biru, whitening odol jeung whitening gél

Dokter gigi London Richard Marques nyarios yén sababaraha urang dilahirkeun kalayan huntu anu langkung konéng, tapi kalolobaanana disababkeun ku kaayaan anu kaala, sapertos tuangeun tuangeun asam. asam kaleuleuwihan bakal corrode huntu, ngabalukarkeun leungitna enamel jeung yellowing huntu. Sajaba ti éta, kabiasaan sapopoé roko, nginum tea, jeung nginum ogé bakal ngagancangkeun laju yellowing tina huntu.

Huntu Whitening Métode 1: Huntu Whitening patch
Agén pemutihan rendah dina komposisi, gampang dianggo, sareng rélatif murah, tapi peryogi hiji dugi ka dua minggu pikeun ngaleungitkeun pigmén dina permukaan huntu. disadvantage teh nya eta teu gampang pikeun sakabéhna nutupan rentang huntu, pangaruh whitening henteu rata, sarta aya kamungkinan ngaruksak gusi atawa huntu.

Huntu Whitening Métode 2: Blue Light Huntu Whitening
Pemutihan huntu lampu biru anu dilakukeun di kantor dokter gigi tiasa ngatalisan agén pemutihan, ngirangan waktos pemutihan, sareng moal mangaruhan kana ketebalan enamel atanapi langsung ngarusak huntu. Metoda ieu bisa whiten huntu dina dalapan nepi ka sapuluh tingkat pikeun leuwih ti satengah taun, achieving saharita hasil whitening huntu, tapi hargana kawilang mahal.
Di sisi anu sanés, dina taun-taun ayeuna, aya seueur mesin sinar biru pikeun pemutihan huntu di bumi, anu saderhana sareng gampang dianggo. Sababaraha produk ieu dumasar kana pamakéan geter gelombang sora pikeun ngahontal efek whitening huntu. Sababaraha produk kedah dianggo sareng gél. Kalolobaan produk ngaku whiten huntu ku tilu nepi ka lima derajat sanggeus pamakéan.

Métode pemutihan huntu 3: Gél pemutihan huntu rumah tangga
Ieu utamana ngaliwatan péroxida amina dina gél pikeun ngahontal efek whitening huntu, nu bahan paling ilahar dipake dina téhnologi pemutihan. Cukup tambahkeun gél pemutihan kana baki dental anu didamel khusus sateuacan bobo, teras paké pikeun bobo, sareng cabut sareng ngabersihan baki dental nalika anjeun hudang. Pangaruh whitening biasana nyokot saminggu pikeun ditempo, tapi bisa nyieun huntu sénsitip sarta lemes.

Métode pemutihan huntu 4: kekemu ku minyak kalapa
Ngumbah minyak huntu geus lila populér di nagara Éropa sarta Amérika, sarta eta oge kabiasaan alus kacida dimangfaatkeun ku loba selebriti. Ieu mah ngan saukur mantuan whiten huntu, tapi ogé pohara kapaké pikeun kaséhatan. Ngan kumu sareng minyak zaitun salami 10 dugi ka 15 menit saatos gugah isuk-isuk, atanapi nganggo minyak kalapa pikeun kekemu, teras bersihkeun ku cai pikeun ngantepkeun baktéri dina rohangan lisan.


waktos pos: Aug-05-2021