Kumaha ngabodaskeun huntu, metode ekslusif Gigi Lai sareng Zhong Jiaxin pikeun pemutihan huntu

Gigi Lai teu puguh lamun datang ka panyalindungan huntu. Manehna babagi tips nya pikeun whitening huntu dina pilem saméméhna, nyebutkeun yen manehna dilahirkeun ku susunan alus huntu na geus teu undergone sagala perlakuan orthodontic salila sababaraha taun. Warna huntu téh alam. Tapi, anjeunna yakin yén kerja keras dinten saatos énjing teu tiasa dipaliré. Manehna masih nempel pentingna kana perawatan dental. Ieu nya 5 tips pikeun whitening huntu. Gigi Lai nunjukkeun yén anjeunna bakal nyikat huntu isuk-isuk sareng sore unggal dinten. Upami kaayaan ngijinkeun, anjeunna ogé bakal nyikat huntu saatos tuang siang pikeun nempatkeun pondasi anu kuat pikeun huntu anu séhat.

Métode pemutihan huntu Gigi Lai 1. Sikat huntu anjeun dina gerakan sirkular nganggo sikat huntu listrik.
Brushing huntu anjeun isuk-isuk, soré jeung sore tangtu penting, tapi téhnik brushing ogé mangrupa bagian penting. Gigi Lai yakin yén nyikat huntu kudu "circular brushing" pikeun ngabersihan unggal juru huntu paling éféktif, sarta ogé bisa urut gusi. Coba ulah sikat huntu anjeun luhur-handap, sabab gampang ngaruksak gusi anjeun. Upami anjeun henteu saé dina nyikat huntu anjeun dina gerakan sirkular, anjeun tiasa nganggo asisten sikat huntu listrik.

Metode pemutihan huntu Gigi Lai 2. Pilih odol anti alergi
Nalika milih produk perawatan lisan, Gigi Lai ogé bakal mimiti ngevaluasi kabutuhan sareng kaayaan huntuna. Salaku conto, nalika gusi langkung sénsitip, anjeunna bakal milih sababaraha odol kalayan odol anu nenangkeun atanapi anti-alergi pikeun nyaimbangkeun saraf huntu sareng ngirangan sensitipitas sareng nyeri huntu.

Gigi Cara Gigi ngamutihan huntu 3. Lapisan létah beresih
Sajaba ti éta, beberesih létah teu matak dipaliré. Gigi Lai bakal ngagunakeun tongkat pelapis létah pikeun ngabersihkeun lapisan létah saatos nyikat huntu. Ieu henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun sensitipitas kuncup rasa, tapi ogé nyegah karusakan huntu, plak dental atanapi panyakit karét sanés. Métode Pemutihan Gigi Lai 5. Anggo Patch Pemutihan Gigi Mingguan. Gigi Lai nyarios yén anjeunna bakal nganggo patch pemutihan huntu saminggu sakali salami satengah jam unggal waktos. Henteu ngan éta merenah ngagunakeun, hargana leuwih affordable, sarta pangaruh pisan signifikan.


waktos pos: Aug-05-2021