Produk

  • Smart Led Kit

    Smart Led Kit

    1. Bilas Sateuacan Paké
    2. Tingali Dina Eunteung, Bandingkeun Huntu Anjeun Jeung Shade Guide Paper, Jeung Catet Tahap Mana Anjeun Aya.
    3. Larapkeun Teeth Whitening Gel Merata Dina Huntu Anjeun (ketebalan Kira-kira 1mm).
    4. Nyabut Lampu Saatos 16 Menit. Bilas Waos Anjeun Ku Cai Haneut
    5. Bandingkeun Huntu Anjeun Jeung Panungtun Shade Deui Pikeun Ningali Sabaraha nuansa Anjeun Geus Ningkatkeun.

  • Teeth Whitening Kit-black

    Huntu Whitening Kit-hideung

    Kami pabrik anu kuat ngajual langsung pabrik perusahaan terpadu, pikeun palanggan borongan anu teu kaétung nyayogikeun produk, kit pemutihan huntu borongan disukai ku dealer, wilujeng sumping pikeun nguji sampel.

  • 5D Teeth Whitening Strips

    5D Huntu Whitening strips

    Sarerea hayang seuri juta-dollar sarta unggal taun kaluar kalawan rupa-rupa beuki loba produk basajan tur merenah pikeun whitening huntu. Stiker pemutihan huntu mangrupikeun salah sahiji produk anu paling ngajangjikeun sareng nguntungkeun pisan di pasar. Dibandingkeun sareng perawatan pemutihan huntu laser di kantor. Ieu mangrupikeun pilihan anu langkung mirah, éta leres-leres kos efektif. Sajaba ti éta, némpelkeun whitening huntu téh merenah ngagunakeun, sanajan maké éta moal mangaruhan anjeun ngalakukeun hal séjén.

  • New Design SmileKit Clear Strips

    Desain Anyar SmileKit Clear Strips

    Label pemutihan huntu HP / CP mangrupikeun pilihan pikeun seueur jalma modern pikeun ngabodaskeun huntu di luar bumi. Bungkusan henteu ngeusian rohangan, sareng unggal dosis gaduh pakét anu misah, anu gampang dibawa, sareng higienis sareng aman. Teu perlu ngagunakeun nanaon sejenna pikeun mantuan dina whitening huntu.

  • SmileKit Clear Teeth Whitening Strips

    SmileKit Hapus huntu Whitening strips

    Huntu whitening strips labél swasta méré Anjeun nyaman di imah pangalaman whitening huntu, ngagunakeun enamel-aman huntu whitening bahan dokter gigi make, pamutahiran 4-8 sahadé pituduh finally.Teeth whitening strips labél swasta OEM nyaeta avalible sarta bakal ngajadikeun anjeun satisified.

  • SmileKit Charcoal Strips Logo

    SmileKit Arang Strips Logo

    Strips pemutihan huntu areng aktip ngagunakeun bahan pemutihan areng diaktipkeun alam. Whitens huntu natually, sarta aman dina caps anjeun, crowns, veneers, fllings atanapi dentures sarta aranjeunna moal sensitive.Activated areng huntu whitening strips mangrupa pilihan pangalusna anjeun pikeun jalma anu resep cara alami whiten huntu.

  • Anti Snore dental tray

    baki dental Anti Snore

    Bahan Anti Snore: Food Grade EVA Tray Case: Plastik Warna Anti Snore: Transparan Pamakéan Nangtayungan huntu grinding Layanan Eceran, Grosir, OEM Mangga ngidinan 0-1cm kasalahan alatan pangukuran manual. PLS pastikeun anjeun henteu kapikiran sateuacan nawar. Kusabab bédana antara monitor anu béda, gambarna tiasa henteu ngagambarkeun warna saleresna barang éta. Hatur nuhun!
  • Private Label Foam Manufacture Natural Teeth Whitening Foam Toothpaste

    Swasta Label Foam Manufacture Natural Teeth Whitening Foam Odol

    fungsi:
    Perawatan Lisan
    Huntu beresih
    Nafas Seger

    bahan:

    Cetylpyridinium Chloride 0,05%, cai Deionized, Natrium lauroyl creatine,
    Sorbitol, Gliserin, Lemon, Ekstrak Pepermin, Xylitol,
    Natrium bénzoat, Lidah buaya, Selulosa alkohol lem, Rasa

    Volume: 50ml / 1.7fl.oz

  • toothpaste

    odol

    Ngabersihkeun Huntu Lembut sareng Ngabersihkeun Napas Segar

    Ngabodaskeun sacara alami, ngagosok huntu, ngabantosan ngaleungitkeun plak, sareng ngaleungitkeun sanyawa volatil anu nyababkeun bau napas.

    Odol Tanpa Fluorida

    Loba teuing fluorida bisa ngakibatkeun discolored atawa diadu huntu. Upami anjeun ngarasa anjeun nampi cukup fluorida tina diet anjeun atanapi alérgi kana éta, odol non-fluorida kami sampurna.

    Minyak Pepermin Alami

    Dijieun tina minyak atsiri tina daun pepermin. Éta mangrupikeun rasa organik anu kami anggo pikeun rasa seger minty Smartfresh
    Odol.

  • Gel Single Product

    Produk Tunggal gél

    renda Asal: Jiangxi, Cina Ngaran Brand: SMILEKIT Tipe: Huntu Whitening Ngaran Item: Huntu Whitening gél bijil: CE & CPSR Bahan: 0.1-35% hp / 0.1-44% cp / Non-péroxida gél rasa: mint rasa Atawa ngaropéa Service: OEM / Eceran / Beurat Grosir: 10g / OEM Tempat Pamakéan: Paké Imah / Travel Paké Treatime: 10 Menit / 30 Menit Konsentrasi gél: ustomized persen, 0.1% -35% HP, 0.1% -44% CP, Non péroxida Jilid jarum suntik: 1.2ml-7.2g 3ml-9.6g 5ml-10.6g 10ml-21g/OEM ...
  • Gel Syringes Kits Three sets of gel black and white hard box sets

    Gél Jarum Suntik Kit Tilu sét gél hideung bodas set kotak teuas

    renda Asal: Jiangxi, Cina Ngaran Brand: SMILEKIT Tipe: Huntu Whitening Ngaran Item: Huntu Whitening gél bijil: CE & CPSR Bahan: 0.1-35% hp / 0.1-44% cp / Non-péroxida gél rasa: mint rasa Atawa ngaropéa Service: OEM / Eceran / Beurat Grosir: 10g / OEM Tempat Pamakéan: Paké Imah / Travel Paké Treatime: 10 Menit / 30 Menit Konsentrasi gél: ustomized persen, 0.1% -35% HP, 0.1% -44% CP, Non péroxida Jilid jarum suntik: 1.2ml-7.2g 3ml-9.6g 5ml-10.6g 10ml-21g/OE...
  • Mini Teeth Whitening LED Light Private Label

    Mini Huntu Whitening LED Lampu wasta Label

    Led Light Huntu Whitening dumasar kana Hg-inténsitas Blue Light, nu acelerates The Ativation Hidrogén péroxida Ngaliwatan Nano-partikel Jeung Photolysis Cateistis. Ngarangsang Dekomposisi Gancang Atom Oksigén Bébas Sinl-ine, Sareng Nimbulkeun Agen Pemutihan Pikeun Deposit Réaksi Rédoks Dina Huntu Sareng Permukaan Jero Pikeun Ngahontal Pangaruh Pemutihan.