Smart Led Kit

Katerangan pondok:

1. Bilas Sateuacan Paké
2. Tingali Dina Eunteung, Bandingkeun Huntu Anjeun Jeung Shade Guide Paper, Jeung Catet Tahap Mana Anjeun Aya.
3. Larapkeun Teeth Whitening Gel Merata Dina Huntu Anjeun (ketebalan Kira-kira 1mm).
4. Nyabut Lampu Saatos 16 Menit. Bilas Waos Anjeun Ku Cai Haneut
5. Bandingkeun Huntu Anjeun Jeung Panungtun Shade Deui Pikeun Ningali Sabaraha nuansa Anjeun Geus Ningkatkeun.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Jiangxi, Cina
Ngaran Brand: smilekit / / OEM labél swasta
Jumlah modél:HT-001B
Ngaran barang: kit pemutihan huntu
Warna kilat: Kilat tiis biru
Sertipikat: CE, CPSR, BPA GRATIS, GMP & ISO22716
Dipingpin Lampu Bahan: 100% bahan TPE kelas dahareun

Bahan gél: 0.1-35% hp, 0.1-44% cp, non péroxida
Jilid Kabel Lampu Led: 85 cm
Fitur: 20 menit whitening gancang
Pamakéan: sambungkeun sareng telepon sélulér atanapi colokan USB kakuatan lampu
Paket: kotak kartu bodas, kotak kado
Rasa gél: mint seger, manisan vitamin E
Eusi: 1x Lampu Pemutihan Gigi sareng timer 16 menit

3 + 1pcs 3ml Huntu whitening pen {1pc USB dipingpin lampu, 1pc baki sungut, 1pc sahadé pituduh, 1pc Instruksi}

001 (1)

Keunggulan Kami

1. Pabrik Certified ku GMP & ISO 22716
2. Produk Certified ku & CE & CPSR
3. Tim R&D profésional pikeun ngadukung anjeun ngembangkeun produk anyar
4. Sistim kadali kualitas Certified, The inspeksi pihak katilu geus sadia
5.1-3 dinten kanggo pesenan alit, 12-20 dinten kanggo pesenan OEM, OEM sayogi

001 (2)

Naha Milih Kami

-Hasil katempo dina poé
- Éféktif ngalawan sagala jinis noda
- Pangobatan anu gancang sareng gampang
-pen gél efisien basajan
-Desain pulpén anu ramping sareng ramping

001 (10)
001 (3)

parentah

SMART WHITENING LED LAMPU

16 Lampu LED anu terang kalayan lampu biru tiis pikeun perawatan pemutihan huntu, kabel tiasa dianggo sareng iPhone, Android, Type-C sareng USB, henteu peryogi batré. Anggo dimana waé, iraha waé.

SMART WHITENING LED LAMPU

16 Lampu LED anu terang kalayan lampu biru tiis pikeun perawatan pemutihan huntu, kabel tiasa dianggo sareng iPhone, Android, Type-C sareng USB, henteu peryogi batré. Anggo dimana waé, iraha waé.

AMAN & EFEKTIF

Sistem pemutihan didamel tina silikon kelas dahareun, tahan cai, nganggo panjang gelombang anu aman pikeun ngabodaskeun huntu kalayan iritasi anu kirang, sareng sacara efektif nyegah panyakit karét sareng perioda.

CEPAT & GENAH

Baki sungut anu ageung sareng elastis cocog pisan kana sungut anjeun sareng ngajaga gél dina tempatna, cocog pikeun dianggo bumi. Pemutihan huntu sorangan pikeun seuri anu langkung cerah sareng séhat dina ngan 16 MENIT SAPOÉ!

mouthpiece ngabogaan 16 bulbs LED nu Tujuan di luhur 8 huntu jeung handap 8 huntu pikeun whitening. Mibanda timer otomatis 16 menit, jadi Anjeun bisa make eta bari ngalakukeun hal sejenna.

001 (5)

Parentah pikeun pamakéan

1. Bilas sateuacan dianggo
2. Tingali dina eunteung, bandingkeun huntu anjeun sareng kertas panduan ngiuhan, sareng rekam dina tahap mana anjeun aya.
3. Larapkeun huntu whitening gél merata dina huntu anjeun (ketebalan kurang leuwih 1mm).
4. Candak kaluar Lampu sanggeus 16 menit. Bilas huntu anjeun ku cai haneut
5. Bandingkeun huntu anjeun jeung pituduh ngiuhan deui pikeun nempo sabaraha nuansa geus ningkat.

PERHATOSAN
1. Teu cocog pikeun caps, crowns, veneers atanapi dentures.
2. Teu cocog pikeun discoloration huntu disababkeun ku lesion atawa ubar.
3. Teu cocog pikeun huntu kainféksi jeung decayed huntu.
4. Teu cocog pikeun enamel cacad, exerted dentin jeung huntu ruksak.
5. Teu cocog pikeun barudak di handapeun 12 taun heubeul jeung ibu hamil.

001 (6)
001 (7)
001 (11)

  • saméméhna:
  • Teras: