Smilekit Arang Strips Logo

  • SmileKit Charcoal Strips Logo

    SmileKit Arang Strips Logo

    Strips pemutihan huntu areng aktip ngagunakeun bahan pemutihan areng diaktipkeun alam. Whitens huntu natually, sarta aman dina caps anjeun, crowns, veneers, fllings atanapi dentures sarta aranjeunna moal sensitive.Activated areng huntu whitening strips mangrupa pilihan pangalusna anjeun pikeun jalma anu resep cara alami whiten huntu.