Smilekit

Katerangan pondok:

Grosir Swasta Label UV Kit Whitening huntu uv huntu whitening kit ngaropéa bungkusan béda, ngaropéa labél pribadi, ngaropéa huntu whitening gél kalawan konsentrasi béda nurutkeun pangabutuh béda


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: SMILEKIT
Jumlah modél: KIT002
Sertipikat: CE CPSR
Service: OEM ODM Label wasta
Bahan: 0.1-35% hp / 0.1-44% cp / Gél Non-péroxida

Pakét: Kotak kado
Warna: Warna Bodas
Rasa: Rasa mint
Lampu: Lampu LED
Jenis: Huntu Whitening Kit
Garansi: 12 Bulan Internasional

xq01
xq02

Bahan atah
PVP, PEG-8, cai, hidrogén péroxida, kopolimer akrilat, natrium hidroksida, natrium sakarin, gliserin, karbomér

Ruteu
3 léngkah basajan pikeun meunangkeun geulis, seuri bodas: 1. Mesek off Whitestrips tina tonggong 2. Larapkeun pageuh dina beungeut huntu 3. Némbongkeun seuri whiter Pangaruh profésional: Paké sakali sapoé salila 16 menit. Pikeun hasil nu pangsaena, mangga nganggo kit lengkep.

12 bulan ka luhur
Paké sakali sapoé salila 16 menit
Cabut noda huntu taun-taun sareng ngajantenkeun seuri anjeun langkung bodas. Upami anjeun ngagaduhan kanker lisan sareng nuju terapi photodynamic, punten ulah nganggo alat pencahyaan ieu

01

Keunggulan Kami

1. Pabrik Certified ku GMP & ISO 22716
2. Produk Certified ku & CE & CPSR
3. Tim R&D profésional pikeun ngadukung anjeun ngembangkeun produk anyar
4. Sistim kadali kualitas Certified, The inspeksi pihak katilu geus sadia
5. 1-3 poé pikeun urutan leutik, 12-20 poé pikeun urutan OEM, OEM geus Sadia

XQ03

Naha Milih Kami

-Hasil katempo dina poé
- Éféktif ngalawan sagala jinis noda
- Pangobatan anu gancang sareng gampang
-pen gél efisien basajan
-Desain pulpén anu ramping sareng ramping

xq04 (1)
xq04 (2)
xq04 (2)

Fitur Utama

1. Lampu UV: .
. Toél tombol sareng téknologi tinggi. sapertos smartphone, anjeun tiasa ngaktipkeun ku toél anu hampang. fungsi waterproof bisa manjangkeun umur circuit board ti biasa dipingpin.
. Dirancang ku desainer Jepang, diideuan tina pebbles, basajan tur ekstrim, ketebalan beurit apal ipis jeung hampang.
. Bahan cangkang ABS anu didamel suntik sareng kilap batu, cocog sareng konsép desainer.
. Nirkabel leungeun-gratis dipingpin ku panganteur tipe-c, mawa sungut anjeun perasaan sarua ceuli jeung hawa pod headphone nirkabel, ditambah 10 menit fungsi timer, anjeun bisa ngalakukeun nanaon tanpa salempang.
. Baki luhur kalawan desain alur ergonomico, mawa 95% compactness antara huntu jeung gél.
. Baki kalawan desain garis lalawanan, nyegah gél slipping.
. LED kalawan 20pcs Jerman diimpor bulbs, bisa bodas 20pcs huntu. Cahaya anu cukup tiasa ngagancangkeun dékomposisi pinuh ku faktor aktif gél.
2. Gél dina kit:
. Formula pendaptaran FDA Amérika, kalayan AOP & ACP ditambahkeun, teu aya sensitipitas sareng ngamutihkeun huntu dua kali.
. Gél kalayan purity tinggi jeung ketebalan sampurna, nu ensures gél kacida napel dina huntu jeung teu gampang ngalir.
. Jero whiten huntu 3mm handapeun beungeut huntu, perawatan langgeng huntu. .
. bahan hampang, n-iritasi, ngan whiten huntu, euweuh karuksakan
3. Sakabéh produksi ieu lumangsungna mastikeun luyu jeung standar FDA sarta CE, sadaya tabung pakét jsb anu mastikeun sterilized saméméh diteruskeun ka workshop GMP urang, sarta sakabeh flling gél jeung neundeun sahandapeun mastikeun hawa, kontrol humility.

xq04 (3)
xq04 (4)
xq04 (5)
xq04 (6)

  • saméméhna:
  • Teras: