Sonic Electric Sikat huntu

Katerangan pondok:

Kinerja Tinggi Magnét Levitation Sonic Motor Nyangking Pangaruh Pembersih Anu Kuat Pikeun Huntu, sanés ngan ukur Geter frékuénsi luhur, tapi ogé kakuatan beberesih aliran anu kuat. Ngadopsi Multiple Injection Integrated Molding Prosés, Seamless Penampilan, Sakabeh Mesin ngahontal Ipx7 waterproof.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

●Pedaran: Sikat huntu listrik
●Sonic gelombang sikat huntu kalawan 31,000- 33,000 ultra kuat stroke per menit, éféktif ngaluarkeun piagam jeung baktéri.
●Lima Modeu: Bersih, Bodas, Nyegerkeun, Perawatan Gum, Sénsitip
●Waterproof: IPX7
●Kapasitas Batré: 600mAh
● Ngecas: Cable Ngecas
●Waktu Pamakéan: 30 Dinten, 4 mnt per dinten
●Bahan: Dahareun-grade ABS + PC Dupont bristles

1 (6)

* Sikat huntu listrik smilekit kami ngadopsi Téknologi Sonic Cerdas pikeun Ngabersihan sareng Ngabodaskeun Huntu, sareng Bulu Lemes Halus,
* Awak Ramping kalayan desain anu ramping, Gagang Dirancang Érgonomis, Gabungan seni sareng téknologi, pamer rasa elegan anjeun di bumi.
* IPX-7 waterproof pikeun mastikeun yén anjeun anggo nalika anjeun mandi.

1 (7)

Sikat huntu listrik sonic

1.Efisiensi énergi High gantung magnét sonic motor, teu ukur Geter frékuénsi luhur, tapi ogé kakuatan kuat. Dampak

antara huntu pikeun miceun noda nekad

2.Lima-speed mode pikeun minuhan kabutuhan béda

3.Wired ngecas langsung gancang

4.Smart zone robah panginget pikeun 30 detik, 2 menit pinter brushing timer, fungsi timer haneut, pikeun mastikeun hiji ilmiah

waktos brushing

5.fungsi memori otomatis, pangalaman toothbrushing tailored pikeun anjeun

6.Adopt sababaraha suntik prosés molding terpadu, penampilan seamless, sakabeh mesin ngahontal IPX7 waterproof

Diimpor dahareun kelas DuPont bristles

1. High-dénsitas prosés flocking ngaronjatkeun jumlah bristles ku ngeunaan 40%

2. Sirah sikat dibuleudkeun, henteu nganyenyeri huntu

3.Firm prosés tufting, euweuh leungitna bristles

Tingkat inspeksi

AQL lever lI, Kritis 0, Mayor 1.5, Minor 4.0.

spésifikasi, pls. wartosan kami heula, teras kami bakal mastikeun upami urang tiasa ngalakukeun; upami anjeun henteu ngawartosan kami, pamariksaan kedah diterapkeun

nurutkeun spésifikasi urang.

Hot Tags: Sonic Electric Sikat huntu, suppliers, pabrik, borongan, harga, labél swasta

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali