Huntu Whitening Sikat Pen

Katerangan pondok:

Whitening Gél Pens Atawa Brushing Whitening Gél Pens Pohara populér Over-the-counter Huntu Bleaching Produk. Ngamangpaatkeun Sanyawa Péroksida Sarua Sapertos Sistem Pemutihan Gigi Di-bumi. Kusabab Strukturna, Bisa Ngabodaskeun Huntu Kalayan Presisi Luhur Sareng Hasil Anu Langkung Saé. Urang Ngarojong Kustomisasi Of Waos Whitening Pens Jeung Grosir Rupa-rupa Whitening Gél Pens.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

The whitening gél pen ngagunakeun huntu whitening gél mun smear beungeut unggal huntu, sarta gél ieu kaluar tina sikat applicator tina whitening gél pen. Saatos aplikasina réngsé, gél pemutihan huntu bakal ngabentuk lapisan pilem pemutihan huntu dina permukaan huntu, anu terus-terusan Pikeun ngamutihkeun huntu, kanyataanna, upami dianggo sareng lampu pemutihan huntu anu épéktip, pangaruhna bakal dua kali. .

25234 (6)

Parameter

Ngaran barang: Whitening Gél Pen
Merk: smileKIT
Desain Khusus: Pulas, Anti bocor, sikat lemes
Bahan Pen: Plastik / Aluminium
Volume pulpén: 2ml / 4ml
Rasa gél: Mint seger
Jenis gél: Carbamide péroxida, hidrogén péroxida, non péroxida
Konsentrasi CP: 0,1% -44% Carbamide péroxida
Konsentrasi HP: 0,1% -35% Hidrogen Péroksida
Non Peroksida: Natrium Bikarbonat / Natrium Fitat / PAP
Warna Pen: Bodas, Biru, Pink, Transparan, Pérak, Emas, Hideung, Warna OEM
Bungkusan: 1 pc per kotak atanapi ngaropea anjeun nyalira
Service: OEM Sadia, Bisa nyitak logo anjeun dina kalam jeung ngaropéa kotak bungkusan
Fitur: Aman & Gampang dianggo, Efisiensi Tinggi
Waktu perlakuan: 30 menit
Sertipikat: FDA, CE, CPSR, MSDS, SGS, GMP & ISO22716
Pangmayaran: Transfer Kawat, Western Union, Paypal, Jaminan Perdagangan, Escrow
Waktos Pangiriman: 5-7 dinten pangiriman gancang. (DHL, Fedex, EMS, UPS, TNT, Udara, Laut).

25234 (1)

Keunggulan Kami

1. Pabrik Certified ku GMP & ISO 22716
2. Produk Certified ku , CE, CPSR
3. Tim R&D profésional tiasa ngadukung anjeun pikeun ngembangkeun produk anyar
4. Sistim kadali kualitas Certified, inspeksi pihak katilu geus sadia

25234 (2)

parentah

1. Whitening gél kalam ngarojong kustomisasi
Cangkang luar sareng bungkusan pulpén gél pemutihan ngagaduhan rupa-rupa bahan, warna, sareng pamrosésan. Upami anjeun resep kana ciri penampilan, anjeun tiasa langsung naroskeun, sareng staf penjualan kami bakal komunikasi sareng anjeun dina waktosna. Dina waktos anu sami, rumus gél tina kalam gél pemutihan tiasa milih CP, HP, PAP atanapi rumus anu sanés. Formulators kami anu berpengalaman pasti bakal
ngajadikeun anjeun wareg jeung pangaruh.
2. Whitening gél kalam set kombinasi
Pens pemutihan huntu umum ngabentuk kotak set, bakal aya sababaraha set set pemutihan huntu anu béda, sareng aranjeunna ogé bakal ngabentuk kotak set sareng lampu mini pemutihan huntu, sabab panggunaan lampu pemutihan huntu bakal nyepetkeun pemutihan. prosés jeung whiten eta éféktif. Upami anjeun gaduh ide pikeun ngabentuk sakumpulan kotak, kami ogé bakal ngaropea kotak luar anu endah dumasar kana kabutuhan anjeun, sareng cocog sareng kombinasi anu anjeun pikahoyong.
Hot Tags: whitening gél pen, suppliers, pabrik, borongan, harga, labél swasta

25234 (3)
25234 (4)
25234 (5)

  • saméméhna:
  • Teras: