Huntu Whitening Sikat Plastik Pen

Katerangan pondok:

Salaku Produsén Produk Pemutihan Gigi, Urang Bisa Ngaropea Sikat Pemutihan Gigi Nurutkeun Sarat Palanggan. Laboratorium sareng Panaliti Standar Tinggi Bisa Ngajamin Éféktivitas Sareng Kasalametan Sikat Pemutihan Gigi. Internasional Otoritas Fda, Sertifikasi Ce, Jeung Tés Gmp


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran item: Pen Whitening Gél
Merk: Smilekit
Desain Khusus: Pulas, Anti bocor, sikat lemes
Bahan Pen: Plastik / Aluminium
Volume pulpén: 2ml / 4ml
Rasa gél: Mint seger
Jenis gél: Carbamide péroxida, hidrogén péroxida, non péroxida
Konsentrasi CP 0,1% -44% Carbamide péroxida
Konsentrasi HP 0,1% -35% Hidrogén péroxida
Non Peroksida: Natrium Bikarbonat / Natrium Fitat / PAP
Warna Pen: Bodas, Biru, Pink, Transparan, Pérak, Emas, Hideung, Warna OEM
Bungkusan: 1pc per kotak atanapi ngaropea anjeun sorangan
Palayanan: OEM sayogi, tiasa nyitak logo anjeun dina pulpén sareng ngaropea kotak bungkusan
IFeature: Aman & Gampang dianggo, efisiensi High
Waktu perlakuan: 30 menit
Sertipikat: FDA, CE, CPSR, MSDS, SGS, GMP

1 (1)

pangmayaran

Transfer Kawat, Western Union, Paypal, Jaminan Perdagangan, Escrow
Pangiriman Time: 5-7 poé pangiriman gancang. (DHL, Fedex, EMS, UPS, TNT, Udara, Laut).

1 (2)

Keunggulan Kami

1. Pabrik Certified ku GMP & ISO 22716
2. Produk Certified ku , CE, CPSR
3. Tim R&D profésional tiasa ngadukung anjeun pikeun ngembangkeun produk anyar
4. Sistim kadali kualitas Certified, inspeksi pihak katilu geus sadia
5. Mastikeun nuturkeun standar Amérika & Éropa
6. ACP & bahan AOP ditambahkeun rumus
7. Sistim kadali kualitas ketat
8. Gél nyaéta kalayan ketebalan Sampurna
9. Kalawan PH deukeut 7
10. Pilihan rasa: mint, strawberry, lemon Warna pilihan tina pulpen ngajual: Plastik transparan, aluminium (bodas, emas, siver, matt, bodas, blak)

1 (3)
1 (4)

  • saméméhna:
  • Teras: