Huntu Whitening Kit-bodas

Katerangan pondok:

Kit pemutihan huntu borongan, anjeun tiasa nyaluyukeun konsentrasi sareng komposisi, upami anjeun gaduh ide anu langkung saé, punten wartosan kami langsung. Kami mangrupikeun produsén pemutihan huntu nyayogikeun kit pemutihan huntu sareng sagala rupa produk pemutihan huntu kalayan jasa labél swasta.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Guangdong, Cina
Ngaran Brand: smileKIT
Jenis: borongan huntu whitening kit
Ngaran: Kit pemutihan huntu
Dipingpin Lampu Bahan: Dahareun Kelas TPE
Jarum Suntik Warna: Bulao / pink / transparan / hideung
Bahan: 0.1-35% hp / 0.1-44% cp / Gél Non-péroxida

Perlakuan: 16-20 menit
jumlah: KIT004
Pamakéan: baki sungut napel kana lampu dipingpin
Paket: Kotak méwah
Service: Retail.wholesale.OEM
Sertipikat: CE/GMP/ISO 22716/CPSR/RoHS

xq01

Spésifikasi

Ngaran Produk grosir huntu whitening kit
merek SUMURkit/ ngaropéa tampi
bahan 0,1-44% CP / 0,1-35% HP / Non péroxida
Aplikasi Huntu Whitening Akselerator
Waktu Perlakuan 16-20 Menit
Spésifikasi 1 * Huntu Whitening Lampu LED
3 * Huntu Whitening gél Pen
1 * Manual pamaké
1 * Panungtun sahadé
Bungkusan Kotak kado méwah
Sertipikat CE, GMP, BPA bébas
Waktos pangiriman 7-10 poé pikeun urutan leutik, 18-25 poé pikeun urutan OEM
pangmayaran Paypal, Western Union jsb
Métode Pangiriman DHL, EMS, UPS, FedEx, TNT, Ku hawa, Ku laut
Palayanan OEM Sadia

Huntu Whitening Imah Kit Kauntungannana

1. téhnologi whitening LED speeds up hasil
2. Aman pikeun enamel sarta ngahasilkeun euweuh sensitipitas
3. Ngaleungitkeun noda tina kopi, anggur, ngaroko sareng seueur deui
4. Paké sakali per poé salila 16-20 menit, ngulang pikeun 7-14 poé

xq02 (1)
xq02 (2)

Awas

Teu cocog pikeun caps, crowns, veneers atanapi dentures.
Teu cocog pikeun huntu kainféksi jeung huntu buruk.
Teu cocog pikeun discoloration huntu disababkeun ku lesion atawa ubar.
Teu cocog pikeun enamel cacad, exerted dentin jeung huntu ruksak.
Henteu cocog pikeun murangkalih umur 12 taun sareng ibu hamil.

xq02 (3)
xq02 (4)
xq02 (5)

Huntu Bleaching Kit Kauntungannana

1. Ngandung kualitas luhur, kentel whitening gél anjeun bisa ngahontal nepi ka 4-8 nuansa whiter.
2. Ieu aman tur éféktif ngaluarkeun sagala noda éksternal on huntu anjeun disababkeun ku hal kawas kopi, teh jeung anggur beureum.
3. Whitening kakuatan gél: 0.1-35% hp, 0.1-44% cp, non-péroxida gél (PAP, natrium klorit, natrium bikarbonat, sarta sababaraha bahan séjén)

kakuatan input: 4.5-5.3V DC
Mata uang input: 1-3A
Kapasitas batré: 200mA
tegangan gawé: 3.7-4.2V DC
waktos ngecas: 1H-1.5H
waktos kerja terus: Sakitar 150-200m, 10m / waktos, tiasa dianggo 15-20 kali sakali dicas pinuh
kakuatan lampu LED: 0.06-0.1Wx2Opcs
Warna cahaya: Biru
LED tegangan langsung: 3.2-3.4v(IF= 30mA)
Panjang gelombang: 466-472nm
Malaikat optik: 120-140 derajat
On/off Jenis switch: Toél

1. Toel tombol kalawan high-tech kawas smartphone, Anjeun bisa ngahurungkeun deui ku touch lampu. fungsi waterproof bisa manjangkeun umur
circuit board ti biasa dipingpin.
2. Dirancang ku desainer Jepang, diideuan tina pebbles, basajan tur ekstrim, ketebalan beurit apal ipis jeung lampu.
3. bahan cangkang ABS suntik-dibentuk kalawan cobblestone luster, loyog jeung konsép desainer 's.
4. Nirkabel leungeun-gratis dipingpin ku panganteur tipe-c, mawa sungut anjeun parasaan sarua salaku ceuli jeung hawa pod headphone nirkabel, tambah 10 menit fungsi timer, anjeun tiasa ngalakukeun nanaon tanpa salempang.
5. baki Upper kalawan desain alur ergonomico, mawa 95% compactness antara huntu jeung gél.
6. Dulang kalawan desain garis lalawanan, nyegah gél slipping.
7. LED kalawan 20pcs Jerman diimpor bulbs, bisa bodas 20pcs huntu. Cahaya anu cukup tiasa ngagancangkeun dékomposisi pinuh ku faktor aktif gél.

xq02 (6)
xq02 (7)
xq02 (8)
xq02 (9)

  • saméméhna:
  • Teras: