Grosir hidrogén péroxida huntu Whitening gél dipaké ku dokter gigi

Katerangan pondok:

Dentist Hydrogén Peroxide Teeth Whitening Gél Mangrupakeun Agén Pemutihan Anu Teu Kudu Dicampur Manual, Ngahindarkeun Runtah Jeung Campuran Teu Rata Alatan Estimasi Teu akurat, Jeung Pangaruh Whitening Leuwih Luar Biasa Kusabab Masalah Sealing. Dokter Gigi Hidrogen Péroksida Gél Pemutihan Gigi Merenah Sareng Gampang Nyimpen Gél Pemutihan Gigi Di Salon atanapi Klinik Pemutihan.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Gél pemutihan huntu hidrogén péroxida dokter gigi mangrupikeun bentuk bungkusan énggal tina gél pemutihan huntu. Kusabab bentuk saméméhna, agén whitening huntu dibagi jadi dua bagian, nu kudu dicampurkeun sacara manual sarta merlukeun periode panjang pangalaman operasi ku operator, sabab sakali dicampur, Ieu kudu dipaké nepi, disebutkeun, sanggeus periode panjang. waktos, éta bakal teu epektip, pisan boros, sarta proporsi Pergaulan silih ogé masalah. Operator bakal beroperasi nurutkeun pangalaman sorangan, sarta operator anu teu boga cukup pangalaman bakal mindeng jadi improperly dioperasikeun kusabab proporsi. .Hasil di diskon épék sarta mangaruhan whitening Pangaruh. The anyar dokter gigi hidrogén péroxida huntu whitening gél nyaéta otomatis Pergaulan, dumasar kana pangaruh pangalusna tina bungkusan sabanding dicampur, formasi otomatis tina pangaruh pangalusna tina huntu whitening gél, ulah salempang ngeunaan Pergaulan masalah, nyieun gampang whiten huntu pikeun nasabah. . Unggal hydogén proide huntu whteng gél bakal boga hiji 'pergaulan tp pikeun pergaulan otomtic, dnided kana dua dos 25ml .jeung 4,5ml sicatins, gumantung kana paménta.

xqy_01

spésifikasi:

1. Dual-laras jarum suntik of Huntu Whitening gél
2. kalawan tip campur;
3. bakal nyampur gél sasuai mun anjeun nyorong jarum suntik
4. pohara merenah ngagunakeun, teu kudu gaul ku leungeun
5. bisa disegel mun anjeun teu make, tetep aktivitas panjang tina gél whitening
Kumaha ngagunakeun:
Lengkah 1: Nyokot catetan ngeunaan huntu sabar urang saméméh perlakuan whitening.
Léngkah 2: Anggo kacamata pelindung sareng pasang dina retraktor pipi.
Lengkah 3; Larapkeun minyak pelindung biwir
Lengkah 4: Keringkeun huntu sareng gusi. Larapkeun panyalindungan gingival. tamba lampu dina gerak bunderan.
Lengkah 5: Gantelkeun tip pencampuran kana jarum suntik dua-laras tina gél pemutihan sareng nerapkeun lapisan 2-mm tina gél pemutihan kana
beungeut garing tina huntu.
Lengkah 6: Saluyukeun mesin pemutihan sareng pencét tombol ngamimitian pikeun ngamimitian siklus sapuluh menit munggaran
Lengkah 7: dina ahir siklus sapuluh menit. nganggo nyeuseup garing pikeun ngaleungitkeun gél pemutihan. ULAH bilas ku cai. Ngulang léngkah
4-6.dua kali deui jumlahna aya tilu, siklus perlakuan sapuluh menit. .
Hot Tags: Dokter Gigi Hidrogen péroxida Teeth Whitening gél, suppliers, pabrik, borongan, harga, labél swasta

xqy_02
xqy_04
xqy_05
xqy_06

  • saméméhna:
  • Teras: