Borongan sorangan Merk bebas Desain Dental Impression Waos kapang Kit

Katerangan pondok:

Dental Impression Bahan Produsén, Nyadiakeun Waos kapang Kit borongan, sorangan Brand Dental kapang Kit, OEM Kustomisasi. Desain Numutkeun Sarat Anjeun, Karton Bungkusan Gratis Sareng Label Pribadi Disadiakeun Klaim. Sertifikasi Ce Disatujuan, Kerjasama Brand Sareng Seueur Perusahaan ageung.


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Tayangan dental dipaké pikeun nyieun replika deukeut boh susunan huntu Anjeun atawa jaringan lisan Anjeun atawa duanana. Baki anu bentukna "tapal kuda" plastik atanapi logam anu pas kana huntu sareng gusi anjeun dipilih sareng diselapkeun kana sungut anjeun. Baki tiasa didamel pikeun luhur, handap atanapi duanana huntu.

xqy_06

Parameter

Dempul huntu 20/25 g 4 pasang
Baki kesan huntu 2 pasang
Pambuka sungut 1 sapotong
sarung tangan nitrile 1 sapasang
parentah 1 jilid
xqy_01

A. logo custom dina kotak
B. logo custom on toples
C. Manual pamaké /-UV, stress embossing/-Dua-warna percetakan/-Kustomisasi basa/-Bronzing/-Stiker custom sadia/-Wangun, warna
D. baki kesan
E. kustomisasi putty
F. jasa tambahan kami/-Logo percetakan/-Setting waktu, Pergaulan waktu/-Gratis jasa design/-Trays tina kelir béda- waktu Leutik Sedeng Besar/-Karasa, warna OEM

xqy_05

parentah

1.Cabut 1 tabung katalis jeung 1 bak némpelkeun basa. Campur eta babarengan tuntas jeung leungeun Anjeun ku kneading jeung rolling salila 1 menit (bahan kudu jadi hiji warna). Bahan bakal mimiti harden upami anjeun nyampur langkung ti 2 menit. Jumlah bahan ieu saé pikeun 1 baki.
2. Gulungkeun bahan hte kana tali (lebar baki). Pencét bahan sareng bentukna kana baki. Pastikeun yén bahan disebarkeun lancar sapanjang baki. Prosés ieu kedah nyandak henteu langkung ti 45 detik. PENTING: nyieun ngan hiji baki dina hiji waktu. Ulah campur jeung nyiapkeun duanana trays sakaligus
3.Take baki dimuat jeung tempat leuwih huntu luhur. Huntu kudu dipuseurkeun dina bahan tayangan. Pencét kana huntu pageuh ku ramo sangkan anjeun ngarasa bahan kesan ngalir ngaliwatan huntu anjeun sarta minimally leuwih gusi. Pastikeun kesan asup cukup jero kana bahan jadi huntu katutupan. ULAH NGEUT. Ngan tahan dina tempatna ku ramo Anjeun. bahan bakal extrude ngaliwatan liang dina baki. Simpen bahan dina tempatna sakitar 2 menit. Dipiceun ku cara narik lempeng ka handap tanpa wiggling. Bilas dina cai tiis. Entong miceun kesan tina trays.Hot Tags: Kit kapang huntu borongan, suppliers, pabrik, borongan, harga, labél swasta


  • saméméhna:
  • Teras: