Borongan Profesional Kakuatan instan Whitening Pens

Katerangan pondok:

Grosir Kakuatan Profesional Pemutihan Gigi Instan mangrupikeun Produk Pemutihan Kacida Gancang sareng Nyaman Anu Bisa Diterapkeun kana Huntu salami 30 Detik, Anjeun Bakal Ningali Pangaruh Gancang, Teu Leyur Dina Cai Sareng Ciduh, Sareng Gampang Dihapus Ku Disikat.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Dina kahirupan nyata, aya seueur jalma anu sibuk pisan dina kahirupanna, sareng beban kerja anu beurat henteu gaduh seueur énergi pikeun detil. Anjeun bisa jadi inget yen huntu Anjeun kudu whitened rutin. Tapi lolobana waktu gawé bakal nyered kana lalampahan salajengna, tapi waktu ieu ogé kudu papanggih konsumén penting, kudu whitening huntu bakal méré konsumén gambaran alus?
Jelas henteu, kalam pemutihan huntu tiasa masihan anjeun seuri percaya diri dina sababaraha menit pikeun ngabéréskeun krisis gambar anjeun, naha éta henteu pantes?

xqy_05

Parameter

1.grosir kakuatan profésional instan whitening pens mangrupakeun produk whitening huntu anu teu merlukeun huntu
baki whitening. Éta ogé tiasa dianggo iraha waé sareng dimana waé dina lingkungan gerak. Ieu ngandung kualitas luhur, huntu pangaruh kuat
produk whitening nu bisa ngahontal 12 perbaikan nuansa
2. Wholesale profésional kakuatan instan whitening pens aman tur éfisién nyabut noda dental disababkeun ku pangan sapertos
sapertos kopi, anggur beureum, tèh, jsb.
3. Merenah tur efisien, bisa whiten huntu iraha wae, dimana wae, bébas waktu jeung tempat.
4. Kusabab kakuatan profésional borongan instan whitening pens leutik, anjeun tiasa nyimpen eta dina ransel anjeun, anjeun tiasa
nempatkeun eta dina saku anjeun, atawa malah dompét anjeun, anjeun tiasa nyandak eta dimana wae rék.
5.wholesale profésional kakuatan instan whitening pens teh rumus neneng dina pasaran. Ieu deepens kana huntu
pikeun lighten pigmén internal nu patri huntu Anjeun. Ogé bisa ngajaga éfék whitening awal sanggeus whitening Anjeun
huntu. Pen pemutihan ieu sampurna ngajaga seuri anjeun langkung lami. Paké dua kali sapoé salila 20 poé nepi ka ngahontal hiji satisfying
seuri. Kanggo sabagéan ageung jalma, prosésna biasana saminggu.

xqy_04

Keunggulan Kami

1. Teu kudu nyieun kesan sorangan
2. Taya trays uncomfortable mun teu ngagem, jadi euweuh trays keur nyeuseuh antara pamakéan
3. Bisa nyingkahan huntu ruksak
4. Pens nyandak pisan saeutik kamar
5. Hasil pemutihan punjul
6. Gampang ngagunakeun, pangiriman kalam merenah
7. Ngan pulas pikeun ngaleupaskeun gél kana sikat anu diwangun
8. Sampurna pikeun pangropéa pemutihan atanapi pamakean mandiri
9. Péroksida jeung non-péroxida gél, sadaya bisa nyadiakeun
10. Sarua jeung dijual ku dokter gigi pikeun perawatan pemutihan sabar
11. Sikat Aplikator lemes
12. Rupa-rupa konsentrasi
13. Gancang, merenah, éféktif jeung fashionable

xqy_03

Pamakéan kalam pemutihan huntu

1. Pulas dasar kalam searah jarum jam sababaraha péngkolan dugi ka ningali dab leutik gél disimpen dina tip scrubber.
2. Seuri lebar, ngajauhkeun biwir tina huntu.
3. Scrub gél ieu onto beungeut huntu Anjeun pikeun 30 detik. gél bakal diaktipkeun kana kontak jeung huntu anjeun, jeung anjeun
bakal ningali busa gél rada, anu hartosna éta aktip ngabubarkeun noda organik sareng ngabodaskeun struktur huntu
discolored
ku noda. Tetep gél dina huntu fro 10 menit lajeng bilas sungut anjeun.
4. Ulah bilas ujung pulpén. Ngabersihan sésa gél dina tip. Anggo pulpén salajengna.
Anggo pulpén pemutihan huntu dua kali sadinten, langkung saé saatos tuang tuangeun atanapi inuman anu ngawarnaan. Alternatipna, anjeun
tiasa nganggo pulpén langsung saatos nyikat sareng flossing dua kali sadinten.
Hot T ags: borongan kakuatan profésional instan whitening pens, suppliers, pabrik, harga, labél swasta

xqy_02
xqy_01
xqy_06

  • saméméhna:
  • Teras: